Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerin izne geldiğini görmek

Rüyada askerin izne geldiğini görmek

Rüyada askerin izne geldiğini görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askerin izne geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikir açıklamadan veya pozisyonunuzu almadan önce olayları her açıdan ele almanızda fayda var.

Rüyada askerin izne geldiğini görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına işaret eder.

Rüyada askerden izne geldiğini görmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada askerden izne gelmek çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada askerin evine geldiğini görmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, onu dinleyeceğine delalet eder.

Rüyada askerin geldiğini görmek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, işlerinin aksayacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına işarettir.

Rüyada askerin eve geldiğini görmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine inanılır.

Rüyada bacakta iz görmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzaktan izlendiğini görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments