Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin askerden geldiğini görmek

Rüyada sevgilinin askerden geldiğini görmek

Rüyada sevgilinin askerden geldiğini görmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin askerden geldiğini gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz açısından ise, şaşırtıcı gelişmeler veya gizli bağlantılar söz konusu olabilir.

Rüyada sevgilinin askerden geldiğini görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin askerden geldiğini görmek çok başarılı işlere imza atacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşinin askerden geldiğini görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, işlerin yavaşlayacağına tabir olunur.

Rüyada askerden izne geldiğini görmek tüm özlemini gidereceğine, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin askerden geldiğini görmek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, çok yoğun çalışacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evine asker geldiğini görmek gelirinin de artmayacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada akrabanın askerden geldiğini görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada asker arkadaşının geldiğini görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments