Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuşun omzuna konduğunu görmek

Rüyada kuşun omzuna konduğunu görmek

Rüyada kuşun omzuna konduğunu görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuşun omzuna konduğunu gördüyseniz:

  • Bazı plan, iş ya da ilişkileriniz giderek daha da zarar verici olmaya başlayabilir.

Rüyada kuşun omzuna konduğunu görmek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada güvercinin omzuna konduğunu görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya rivayet eder.

Rüyada kuşun koluna konduğunu görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, ticaret hayatına atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuşun başına konduğunu görmek anne baba duaları alınacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada kartalın koluna konduğunu görmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada güvercinin başına konduğunu görmek kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada güvercin konduğunu görmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments