Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuşun başına konduğunu görmek

Rüyada kuşun başına konduğunu görmek

Rüyada kuşun başına konduğunu görmek dönülmez yollara gireceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada kuşun başına konduğunu gördüyseniz:

  • Hayallerinizi ne pahasına olursa olsun gerçekleştirme konusunda kararlı görünüyorsunuz.

Rüyada kuşun başına konduğunu görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuşun omzuna konduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kuşun koluna konduğunu görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başına güvercin konduğunu görmek gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada kelebeğin başına konduğunu görmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, kalp kırmaya rivayet etmektedir.

Rüyada karganın başına konduğunu görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, büyük başarıya ulaşılacağına, büyük paralar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada güvercinin başına konduğunu görmek eline geçen paraları tutamayacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzerine kelebek konduğunu görmek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments