Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kartalın koluna konduğunu görmek

Rüyada kartalın koluna konduğunu görmek

Rüyada kartalın koluna konduğunu görmek endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, beden sağlığının zarar göreceğine yorulur.

Rüyada kartalın koluna konduğunu gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmamanız durumunda duygusal sorunlar ortaya çıkabilir.

Rüyada kartalın koluna konduğunu görmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalettir.

Rüyada kuşun koluna konduğunu görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin konduğunu görmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına delalet eder.

Rüyada güvercinin başına konduğunu görmek kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada çekirgenin üstüne konduğunu görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada güvercinin eline konduğunu görmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kelebek konduğunu görmek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments