Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercinin omzuna konduğunu görmek

Rüyada güvercinin omzuna konduğunu görmek

Rüyada güvercinin omzuna konduğunu görmek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, maddi açıdan ferahlamaya alamet etmektedir.

Rüyada güvercinin omzuna konduğunu gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren olumlu değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, malının ve kazancının tam olacağına, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada güvercinin omzuna konduğunu görmek kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada kuşun omzuna konduğunu görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercinin başına konduğunu görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına tabir olunur.

Rüyada güvercinin eline konduğunu görmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada güvercin konduğunu görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada başına güvercin konduğunu görmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, büyük sorunlarla boğuşulacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına delalet eder.

Rüyada kelebeğin üzerine konduğunu görmek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, yokluk içine düşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments