Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuşun koluna konduğunu görmek

Rüyada kuşun koluna konduğunu görmek

Rüyada kuşun koluna konduğunu görmek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına rivayet eder.

Rüyada kuşun koluna konduğunu gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinizi herkesin görmesini istiyorsunuz.

Rüyada kuşun koluna konduğunu görmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, sorunların sürekli artacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada kuşun omzuna konduğunu görmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuşun başına konduğunu görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına yorulur.

Rüyada kartalın koluna konduğunu görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karganın başına konduğunu görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına inanılır.

Rüyada kelebek konduğunu görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, başarıyla geleceğine işarettir.

Rüyada buse kondurmak güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments