Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin konduğunu görmek

Rüyada güvercin konduğunu görmek

Rüyada güvercin konduğunu görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, bedeninin şifa bulacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercin konduğunu gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmaya çalışmakta fayda var.

Rüyada güvercin konduğunu görmek hanenizde bolluk olacağına, hayır dualarına nail olacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Rüyada güvercinin eline konduğunu görmek hayatının iyileşeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına delalet eder.

Rüyada beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başına güvercin konduğunu görmek hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, bereketli işler yapılacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada güvercinin başına konduğunu görmek uygulayacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, her şeyin sarpa saracağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercinin omzuna konduğunu görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine yorulur.

Rüyada kuşun omzuna konduğunu görmek sağlıklı bir kişi olmaya, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına yorulur.

Rüyada buse kondurmak Allah’ın kendisinden yana olacağına, şeytana uyacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments