Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuşun kafasına pislediğini görmek

Rüyada kuşun kafasına pislediğini görmek

Rüyada kuşun kafasına pislediğini görmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına tabir olunur.

Rüyada kuşun kafasına pislediğini gördüyseniz:

  • Çok önem verdiğiniz kimseleri ya da kilit noktalarında bulunan kimseleri sözlerinizle etkilemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada kuşun kafasına pislediğini görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine inanılır.

Rüyada muhabbet kuşunun pislediğini görmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada kuşun pislediğini görmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuşun kafasını koparmak başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, çirkin amellere tabir olunur.

Rüyada camiyi pislemek çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine işaret eder.

Rüyada kendi üstüne pislemek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, doğru karar veremeyeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi pislediğini görmek rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine işarettir.

Rüyada altına pislemek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments