Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuşun kafasını koparmak

Rüyada kuşun kafasını koparmak

Rüyada kuşun kafasını koparmak zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuşun kafasını koparmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler veya meslektaşlarınız sizden gelecek önerileri bekliyor olabilirler.

Rüyada kuşun kafasını koparmak kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada kuşun kafasına pislediğini görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine inanılır.

Rüyada kuşla konuşmak manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada tüysüz muhabbet kuşu görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuşu elinden kaçırmak aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına delalet eder.

Rüyada mavi ve sarı muhabbet kuşu görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına, çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada florya kuşu görmek kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine inanılır.

Rüyada kırmızı anka kuşu görmek rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, sevdiğini söyleyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments