Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerde yaralanmak

Rüyada askerde yaralanmak

Rüyada askerde yaralanmak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına tabir olunur.

Rüyada askerde yaralanmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı geliştirmek için gerekli değişiklikleri yapmalısınız.

Rüyada askerde yaralandığını görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine yorulur.

Rüyada asker olup yaralanmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada askerde yaralanmak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, bir yandan cenaze olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yarasını görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına işaret etmektedir.

Rüyada başında yara olduğunu görmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, istediği herşeye sahip olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada yüzde yaralar görmek daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, hasta ve üzgün olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine işarettir.

Rüyada karın bölgesinde yara görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, her şeyin ters gideceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına işarettir.

Rüyada vücutta yara izi görmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments