Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın bölgesinde yara görmek

Rüyada karın bölgesinde yara görmek

Rüyada karın bölgesinde yara görmek darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine delalet eder.

Rüyada karın bölgesinde yara gördüyseniz:

  • Ticari konularda veya sağlıkla ilgili başlıklarda hiçbir şeyi hafife almamanızda fayda var.

Rüyada karın bölgesinde yara görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada karın yara olduğunu görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, bol bol hayır duası alınacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sanayi bölgesi görmek sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada özel bölgede kıl görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada genital bölgeye ağda yaptığını görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, büyük bir üne sahip olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının genital bölgesini görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada kendi genital bölgeni görmek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada özel bölge temizlemek işlerin günden güne daha da açılacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments