Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başında yara olduğunu görmek

Rüyada başında yara olduğunu görmek

Rüyada başında yara olduğunu görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine işaret eder.

Rüyada başında yara olduğunu gördüyseniz:

  • Evinizle veya ailenizle ilgili konulara hassasiyetle yaklaşmalısınız.

Rüyada çocuğun başında yara görmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, çok üst mevkilere geleceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına işarettir.

Rüyada başının yara olduğunu görmek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına alamet eder.

Rüyada başından yaralandığını görmek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına alamet eder.

Rüyada başında yara olduğunu görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına alamet eder.

Rüyada birini başından yaralanmak maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Rüyada baş parmakta yara görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada başında yara çıktığını görmek ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına inanılır.

Rüyada birinin başından yaralandığını görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments