Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker olup yaralanmak

Rüyada asker olup yaralanmak

Rüyada asker olup yaralanmak bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, aşının da çoğalacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına işaret eder.

Rüyada asker olup yaralanmak gördüyseniz:

  • Öğle sonrası ise, çekişmeli diyaloglar, stresli durumlar veya beklenmedik tepkiler ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada askerde yaralandığını görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada askerde yaralanmak işlerinin iyi gideceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker olup yaralanmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine alamet eder.

Rüyada burnunu yara görmek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına inanılır.

Rüyada ayaklarının yara olduğunu görmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya rivayet eder.

Rüyada bir çocuğun yaralandığını görmek zengin bir hayat süreceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kolunda yara görmek nefsine uyacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada şişle yaralanmak ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments