Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerde yaralandığını görmek

Rüyada askerde yaralandığını görmek

Rüyada askerde yaralandığını görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada askerde yaralandığını gördüyseniz:

  • Alışılmadık iş birlikleri veya ilişkiler geleceğiniz üzerinde olumlu etki yaratabilir.

Rüyada asker olup yaralanmak umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada askerde yaralandığını görmek eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada askerde yaralanmak yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanik yarasi görmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada yaralandığını görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına delalet eder.

Rüyada başka birinde yara görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına yorulur.

Rüyada annemin yaralandığını görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına işaret eder.

Rüyada kendi yüzünü yara içinde görmek istediği başarıya kavuşacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments