Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerde olan arkadaşı görmek

Rüyada askerde olan arkadaşı görmek

Rüyada askerde olan arkadaşı görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, daima afiyette olacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada askerde olan arkadaşı gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir.

Rüyada asker arkadaş görmek stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine inanılır.

Rüyada askere giden arkadaşını görmek sıkıntıların aşılacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını askere giderken görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada asker arkadaşının geldiğini görmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine işarettir.

Rüyada askerdeki arkadaşını görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, mutluluk dolu haberler alacağına işarettir.

Rüyada asker arkadaşı görmek sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını askerde görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine işarettir.

Rüyada arkadaşınla askere gitmek ona göre davranacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments