Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere giden arkadaşını görmek

Rüyada askere giden arkadaşını görmek

Rüyada askere giden arkadaşını görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Rüyada askere giden arkadaşını gördüyseniz:

  • Çevrenizde size yardım elini uzatmaya hazır birçok gerçek dostunuz var.

Rüyada askere giden arkadaşını görmek moral bozukluğu yaşanacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşınla askere gitmek onlardan iyilik ve yardım göreceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, herkesi doğru yola çağıracağına delalet etmektedir.

Rüyada iki defa askere gitmek iyi şartlarda yaşayacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada tekrar askere gideceğini görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada askere gidenleri görmek destek göreceğine, yalan söylemeyeceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına delalet eder.

Rüyada askere gitmek sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına yorulur.

Rüyada kadın olarak askere gitmek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına inanılır.

Rüyada askere giden görmek fırsatların istenmeden harcanacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments