Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker arkadaşı görmek

Rüyada asker arkadaşı görmek

Rüyada asker arkadaşı görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine yorulur.

Rüyada asker arkadaşı gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeylerle ihtiyacınız olanlar birbiriyle örtüşmüyor.

Rüyada arkadaşını askere giderken görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada arkadaşı askere göndermek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, yoğun duygular yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını asker olarak görmek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının askerden geldiğini görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, zenginliğini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada asker olan arkadaşını görmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada askerdeki arkadaşını görmek hayatının bir anda renkleneceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine işaret eder.

Rüyada askerlik arkadaşını görmek emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşı asker görmek büyük düşüneceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments