Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker arkadaş görmek

Rüyada asker arkadaş görmek

Rüyada asker arkadaş görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, iş öğreneceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada asker arkadaş gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı şeyler söyleyebilmek için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada askerlik arkadaşını görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını askere uğurlamak eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine delalet eder.

Rüyada askerdeki arkadaşını görmek dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker arkadaşı görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına delalet eder.

Rüyada asker arkadaşını görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker arkadaş görmek hoş olmayan sözler işiteceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada asker olan arkadaşını görmek hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını asker kıyafetiyle görmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments