Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını askerde görmek

Rüyada arkadaşını askerde görmek

Rüyada arkadaşını askerde görmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, zorlukların baş göstereceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, terfi alacağına, fakirlikten kurtulmaya, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını askerde gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak bazı zayıflıklarınız varsa onlardan kurtulmanız da olasıdır.

Rüyada arkadaşını askere uğurlamak kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, borçların ve dertlerin biteceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerde olan arkadaşı görmek kişinin sıkıntıların artacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada asker arkadaşını görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını asker görmek yapılan hataların düzeltileceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını askere göndermek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını asker kıyafetiyle görmek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına delalet eder.

Rüyada askere giden arkadaşını görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, sonunda maddi zarara gireceğine yorulur.

Rüyada askerdeki arkadaşını görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, hayatından razı geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments