Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerdeki arkadaşını görmek

Rüyada askerdeki arkadaşını görmek

Rüyada askerdeki arkadaşını görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına yorulur.

Rüyada askerdeki arkadaşını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığına da göz atmak, işde başarı getirebilir.

Rüyada arkadaşının askere gittiğini görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine, el üstünde tutulacağına işaret eder.

Rüyada askerlik arkadaşını görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına işaret eder.

Rüyada askerde olan arkadaşı görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, yarınlarına umutla bakacağına yorulur.

Rüyada askerdeki arkadaşı görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına işaret eder.

Rüyada asker olan arkadaşını görmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını askerde görmek kazançta zarar edeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada askere giden arkadaşını görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını asker olarak görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments