Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşınla askere gitmek

Rüyada arkadaşınla askere gitmek

Rüyada arkadaşınla askere gitmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, kendisine olan güvenin artacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, verimin kaçacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşınla askere gitmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yardım etmek isteyebilir ya da keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz.

Rüyada askere giden arkadaşını görmek mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla askere gitmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada askere gideni görmek idealist davranacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına işaret eder.

Rüyada askere gidecek birini görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine delalettir.

Rüyada askere tekrar gitmek ön plana çıkacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının yerine askere gitmek endişelerini silip atacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada askere gitmek asker olmak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına delalettir.

Rüyada askere ikinci kez gitmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments