Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kekik istemek

Rüyada kekik istemek

Rüyada kekik istemek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kekik istemek gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun sorumluluk altına girmemeye çalışın.

Rüyada kekik istemek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kekik yemek aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kekik ve nane görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurutulmuş kekik görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kekik suyu içmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada kekik tarlası görmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına işaret eder.

Rüyada dağ kekiği görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada kekik içmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments