Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kekik bitkisi görmek

Rüyada kekik bitkisi görmek

Rüyada kekik bitkisi görmek endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kekik bitkisi gördüyseniz:

  • Hangisini kabul edeceğinizi detaylı düşünmenizde fayda var.

Rüyada kekik bitkisi görmek karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil kekik toplamak bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine işarettir.

Rüyada kekik tarlası görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada kuru kekik görmek herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına delalet eder.

Rüyada kurutulmuş kekik görmek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kekik ve nane görmek büyük kayıplara uğrayacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taze kekik görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kekik istemek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments