Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kekik vermek

Rüyada kekik vermek

Rüyada kekik vermek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kekik vermek gördüyseniz:

  • Fikir münakaşalarına açıksınız.

Rüyada kekik suyu içmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, işiyle nam salacağına yorulmaktadır.

Rüyada kekik içmek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kekik ve nane görmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada kekik ekmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada kurutulmuş kekik görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine alamet eder.

Rüyada kekik bitkisi görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada dağ kekiği görmek kendisi için mal mülk alacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına işaret eder.

Rüyada kekik yağı görmek rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments