Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurutulmuş karanfil görmek

Rüyada kurutulmuş karanfil görmek

Rüyada kurutulmuş karanfil görmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada kurutulmuş karanfil gördüyseniz:

  • Siz iyi bir arkadaşsınız.

Rüyada kurutulmuş karanfil görmek güveninin artacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada karanfil ekmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, işlerine bereket geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı karanfil almak eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kuru karanfil görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine inanılır.

Rüyada sarı karanfil görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada gül ve karanfil görmek parasını dikkatli harcayacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı karanfil koklamak sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, yeni insanlarla tanışacağına delalettir.

Rüyada beyaz karanfil almak dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments