Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru karanfil görmek

Rüyada kuru karanfil görmek

Rüyada kuru karanfil görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada kuru karanfil gördüyseniz:

  • Bazı tanıdıklarınız sizin için bazı konuları halletmeye gönüllü olabilirler veya sizin yerinize bazı işleri yapabilirler.

Rüyada kuru karanfil görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı karanfil vermek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, geleceğe dair planlar yapacağına delalettir.

Rüyada karanfil bahçesi görmek onlara hayrının dokunacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına rivayet eder.

Rüyada karanfil fidanı görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı karanfil aldığını görmek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanfil çiçeği görmek hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada karanfil çiğnemek bir işi rakiplerine kaptıracağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada bir demet karanfil görmek hastalıklara şifa bulunacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments