Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı karanfil koklamak

Rüyada kırmızı karanfil koklamak

Rüyada kırmızı karanfil koklamak iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, dertlerinin sona ereceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı karanfil koklamak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınları baştan çıkartmak, duygusal, anlık veya kalıcı maceralar yaşamak açısından şanslısınız.

Rüyada kırmızı karanfil koklamak yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, mal ve varlık sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada karanfil koklamak girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, işlerinde yenilikler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı karanfil buketi görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, mutlu olacağınıza delalettir.

Rüyada kırmızı karanfil aldığını görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı karanfil almak ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, yokluk çekeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı karanfil vermek büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı karanfil dağıtmak sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, büyük mutluluk duyulacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı beyaz karanfil görmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments