Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı karanfil almak

Rüyada kırmızı karanfil almak

Rüyada kırmızı karanfil almak girdiği işleri kaybedeceğine, kazancının günbegün artacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, zevki sefa içinde olacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı karanfil almak gördüyseniz:

  • Profesyonel yaşamınızı ilgilendiren yeni bir teklif söz konusu olabilir.

Rüyada kırmızı karanfil aldığını görmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı karanfil buketi görmek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı karanfil koklamak sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı ve beyaz karanfil görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı beyaz karanfil görmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada kırmızı karanfil almak çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, konforunun yerinde olacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı karanfil dağıtmak karlı işlere gireceğine, çok güzel günler geçireceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı karanfil vermek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments