Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanfil ekmek

Rüyada karanfil ekmek

Rüyada karanfil ekmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, huzur dolu günler geçireceğine, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada karanfil ekmek gördüyseniz:

  • Hiçbirşey plana göre devam etmeyebilir.

Rüyada karanfil ekmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada siyah karanfil görmek zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına inanılır.

Rüyada mavi karanfil görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine işarettir.

Rüyada bir demet karanfil görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalettir.

Rüyada kırmızı karanfil almak uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine yorulur.

Rüyada saksıda karanfil görmek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına rivayet eder.

Rüyada karanfil ağacı görmek ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, gülen yüzünün solacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada karanfil çiçeği görmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments