Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz karanfil almak

Rüyada beyaz karanfil almak

Rüyada beyaz karanfil almak işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz karanfil almak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanızı veya yeni şeyler deneyimlemenizi sağlayabilecek aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada beyaz karanfil görmek aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada kırmızı ve beyaz karanfil görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı beyaz karanfil görmek daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz karanfil almak bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, variyet sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada pembe karanfil görmek kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı karanfil vermek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine inanılır.

Rüyada bir demet karanfil görmek ağlayacağına, strese gireceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına alamet eder.

Rüyada karanfil tohumu görmek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments