Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurutulmuş ekmek

Rüyada kurutulmuş ekmek

Rüyada kurutulmuş ekmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, parasını dikkatli harcayacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş ekmek gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınız veya aşk hayatınız stresi azaltabilir.

Rüyada kurutulmuş ekmek dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına delalettir.

Rüyada kurutulmuş ekmek görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına yorulur.

Rüyada ekmek kurutmak çok daha iyi başarılar kazanacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehrin kuruduğunu görmek işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Rüyada dudaklarının kuruduğunu görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş tarhana görmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada halı kurutmak içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, birçok iş kapısının açılacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına işarettir.

Rüyada kurutulmuş çiçek görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments