Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurutulmuş üzüm görmek

Rüyada kurutulmuş üzüm görmek

Rüyada kurutulmuş üzüm görmek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, fesat kimselerin çıkacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada kurutulmuş üzüm gördüyseniz:

  • Kararlar almadan zaman istemeniz gerekiyor.

Rüyada kurutulmuş üzüm görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş siyah üzüm görmek işlerin daha kötüleşeceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzüm kurutmak aşının da çoğalacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurutulmuş kırmızı biber görmek maddi güç elde edeceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı biber kurutmak sorunların kısa zamanda temizleneceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada dudağının kuruduğunu görmek yapılan işte ustalaşılacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş domates görmek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurutulmuş mısır görmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments