Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurutulmuş fasulye görmek

Rüyada kurutulmuş fasulye görmek

Rüyada kurutulmuş fasulye görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, derdin sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada kurutulmuş fasulye gördüyseniz:

  • Arkadaşlık ilişkilerinizi kuvvetlendirmenizi sağlayabilecek keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada fasulye kurutmak ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına tabir olunur.

Rüyada kurutulmuş fasulye görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, maddi gücünü kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elbise kurutmak işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına alamet eder.

Rüyada kurutulmuş mantar görmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, hayata daha sıkı tutunacağına rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş tütün görmek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, mutlulukların yarım kalacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada et kurutmak maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada balık kurutmak atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağacın kuruduğunu görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments