Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak saçı kurutmak

Rüyada ıslak saçı kurutmak

Rüyada ıslak saçı kurutmak kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, şöhret ve itibar kazanacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına delalettir.

Rüyada ıslak saçı kurutmak gördüyseniz:

  • İstemeniz durumunda sizi çok az şey engelleyebilir.

Rüyada ıslak saç kurutmak yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına delalettir.

Rüyada ıslak saçı kurutmak sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yeni bir hayata adım atılacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Rüyada saç kurutma makinesi görmek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada saçını kurutmak umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, yılmayacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına tabir olunur.

Rüyada saç kurutmak kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, yeni bir başlangıç yapmaya inanılır.

Rüyada saçlarını kurutmak onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada saç kuruttuğunu görmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, büyük zorluklar geçireceğine delalettir.

Rüyada saçı kurutmak önünün açılacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments