Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurutulmuş meyve görmek

Rüyada kurutulmuş meyve görmek

Rüyada kurutulmuş meyve görmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, karşılığını bulacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada kurutulmuş meyve gördüyseniz:

  • Farklı maddi kazanımlar söz konusu olabilir.

Rüyada kurutulmuş meyve yemek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına alamet eder.

Rüyada kurutulmuş meyve görmek iyi bir zanaatkar olunacağına, uykusuz geceler yaşayacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçı kurutmak tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, bir uzmana başvurulacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş reyhan görmek sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada ırmağın kuruduğunu görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurutmalık biber görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş sebze görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş dolmalık biber görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments