Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmağın kuruduğunu görmek

Rüyada ırmağın kuruduğunu görmek

Rüyada ırmağın kuruduğunu görmek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ırmağın kuruduğunu gördüyseniz:

  • Adımlarınızı dikkatli atmalı, planlı hareket etmelisiniz.

Rüyada ırmağın kuruduğunu görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kurutulmuş dolmalık biber görmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, tövbelerinin karşılık bulacağına yorulur.

Rüyada kurutulmuş papatya görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, sorunların ve engellerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizi kurutmak işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, kafasının rahat olacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş biber görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına yorulur.

Rüyada çorap kurutmak kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına yorulur.

Rüyada sobada çamaşır kurutmak kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Rüyada kurutulmuş erik görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments