Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek kurutmak

Rüyada ekmek kurutmak

Rüyada ekmek kurutmak uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına, şansın ve kısmetin açılacağına delalettir.

Rüyada ekmek kurutmak gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir.

Rüyada ekmek kurutmak alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada kurutulmuş ekmek görmek hükmünün geçmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş ekmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, huzurun bozulacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurutulmuş siyah üzüm görmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada çiçeklerin kuruduğunu görmek rahat edilecek bir projeye girileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurutma biber görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada derenin kuruduğunu görmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına alamet eder.

Rüyada kurutulmuş çiçek görmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments