Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurutulmuş siyah üzüm görmek

Rüyada kurutulmuş siyah üzüm görmek

Rüyada kurutulmuş siyah üzüm görmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına işarettir.

Rüyada kurutulmuş siyah üzüm gördüyseniz:

  • Düşünmeden kabul edebileceğiniz şeyler sizi zor duruma sokabilir.

Rüyada kurutulmuş siyah üzüm görmek geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, zenginleşeceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada üzüm kurutmak el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kurutulmuş üzüm görmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, hayatının kötüye doğru gideceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada siyah üzüm koparmak kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, dualarına karşılık alacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah yaş üzüm yemek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, iyilik bulacağına inanılır.

Rüyada beyaz ve siyah üzüm görmek ününün çoğalacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine yorulur.

Rüyada siyah salkım üzüm görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada sarı ve siyah üzüm görmek bahtın açılacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments