Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurutulmuş çilek görmek

Rüyada kurutulmuş çilek görmek

Rüyada kurutulmuş çilek görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, her nimetin lezzetine varacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada kurutulmuş çilek gördüyseniz:

  • Duygusal bağlar kurabilir veya duygusal bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Rüyada kurutulmuş çilek görmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine yorulur.

Rüyada kurutulmuş ekmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada nehrin kuruduğunu görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, güzel ve doğru işler yapacağına inanılır.

Rüyada ekmek kurutmak işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, çocuk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada kurutulmuş nane görmek zevkli ve güzel hale geleceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sobada çamaşır kurutmak büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurutulmuş dolmalık biber görmek maddi zararın büyük olacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ellerinin kuruduğunu görmek tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments