Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sobada çamaşır kurutmak

Rüyada sobada çamaşır kurutmak

Rüyada sobada çamaşır kurutmak çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, dualarının karşılığını göreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, adeta havalara uçacağına delalet eder.

Rüyada sobada çamaşır kurutmak gördüyseniz:

  • Bir buluşma veya görüşme olumlu sonuçlar doğurabilir ya da sizi yeni bir istikamete yönlendirebilir.

Rüyada sobada çamaşır kurutmak hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde çamaşır kurutmak iş hayatında çok büyük kar edileceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına inanılır.

Rüyada çamaşır kurutmak ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, gelirinin düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yün kurutmak hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurutulmuş reyhan görmek rahatının bozulacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına yorulur.

Rüyada nehrin kuruduğunu görmek hayallerinin de yarım kalacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurutulmuş karanfil görmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada çiçeklerin kuruduğunu görmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments