Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş yaprakları süpürmek

Rüyada kurumuş yaprakları süpürmek

Rüyada kurumuş yaprakları süpürmek yeniden can bulacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada kurumuş yaprakları süpürmek gördüyseniz:

  • Hukuki, romantik, gayrimenkul ya da maddi başlıklı konuları daha detaylı şekilde ele alabilirsiniz.

Rüyada kurumuş yaprakları süpürmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada kurumuş yaprak süpürmek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş gül yaprakları görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş yaprak görmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş yeşil yaprak görmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına alamet eder.

Rüyada kurumuş asma yaprağı görmek hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı yaprak süpürmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına rivayet eder.

Rüyada sonbahar yaprakları süpürmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments