Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş gül yaprakları görmek

Rüyada kurumuş gül yaprakları görmek

Rüyada kurumuş gül yaprakları görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine inanılır.

Rüyada kurumuş gül yaprakları gördüyseniz:

  • Mesleki konularda daha temkinli olmanız gerekiyor.

Rüyada kurumuş gül yaprakları görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kendini yiyip bitireceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına delalettir.

Rüyada kurumuş yaprak süpürmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine tabir olunur.

Rüyada kurumuş yaprakları süpürmek bol kazançlı bir işe girileceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada kurumuş yaprak görmek tutumlu bir yaşam süreceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş asma yaprağı görmek sorunlarını çözebileceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş yeşil yaprak görmek kimseyle konuşmaz olacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine delalet eder.

Rüyada kurumuş pembe gül görmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına işarettir.

Rüyada kurumus kirmizi gül görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments