Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sonbahar yaprakları süpürmek

Rüyada sonbahar yaprakları süpürmek

Rüyada sonbahar yaprakları süpürmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, acı tecrübeler edineceğine, hem de sevdiklerinin olacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sonbahar yaprakları süpürmek gördüyseniz:

  • Belli bir fikir ya da öneriyi ciddiye almanızda fayda var.

Rüyada sonbahar yaprakları süpürmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sonbahar yaprak görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sonbahar ağacı görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına inanılır.

Rüyada sonbahar mevsimini görmek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına delalet eder.

Rüyada sonbaharda kar yağdığını görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine delalet eder.

Rüyada sonbahar görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dökülen yaprakları süpürmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine işarettir.

Rüyada yaprakları süpürmek büyük bir kavgaya tutuşacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments