Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş yeşil yaprak görmek

Rüyada kurumuş yeşil yaprak görmek

Rüyada kurumuş yeşil yaprak görmek kucaklaşacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada kurumuş yeşil yaprak gördüyseniz:

  • Ekibiniz, projeleriniz, planlarınız, arkadaşlık ya da akrabalık ilişkileriniz testten geçebilir.

Rüyada kurumuş yeşil yaprak görmek sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada kurumuş yaprakları süpürmek üzgün olacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına delalettir.

Rüyada kurumuş gül yaprakları görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına inanılır.

Rüyada kurumuş asma yaprağı görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş yaprak görmek aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, hayat daha olumlu bakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş yaprak süpürmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, sıkıntıların aşılacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş yeşil ot görmek hedeflere ulaşamayacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, yüküne ortak olacağına rivayet eder.

Rüyada kurumuş yeşillik görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments