Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş yaprak süpürmek

Rüyada kurumuş yaprak süpürmek

Rüyada kurumuş yaprak süpürmek yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, yol alacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurumuş yaprak süpürmek gördüyseniz:

  • Liderlik rolüne soyunabilirsiniz.

Rüyada kurumuş yaprak süpürmek hedeflerini tutturamayacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine tabir olunur.

Rüyada kurumuş yaprakları süpürmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş yaprak görmek uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine rivayet eder.

Rüyada kurumuş gül yaprakları görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş asma yaprağı görmek çok uğraş vereceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kurumuş yeşil yaprak görmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dökülen yaprakları süpürmek kolaylıklara kavuşacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sonbahar yaprakları süpürmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments