Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş yaprak görmek

Rüyada kurumuş yaprak görmek

Rüyada kurumuş yaprak görmek rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, kazancın sürekli artacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kazançsız işler peşinde olmaya, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş yaprak gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor sonuçları olduğu şekilde kabul etmeniz gerekebilir.

Rüyada kurumuş gül yaprakları görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine inanılır.

Rüyada kurumuş asma yaprağı görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, sahip olduklarının eksileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş yaprakları süpürmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada kurumuş yaprak süpürmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş yeşil yaprak görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, duaların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurumuş yaprak görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bacadan kurum temizlemek kazancının da artacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş buğday başağı görmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments