Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş asma yaprağı görmek

Rüyada kurumuş asma yaprağı görmek

Rüyada kurumuş asma yaprağı görmek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına işarettir.

Rüyada kurumuş asma yaprağı gördüyseniz:

  • Bazı fikirlerinizi ya da size yapılan iltifatları sevdiğiniz kişilerle paylaşmanız ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada kurumuş asma yaprağı görmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, ev sahibi olacağına yorulur.

Rüyada kurumuş asma görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada asma yaprağı haşlamak her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada asma yaprağı görmek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş asma yaprağı görmek onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada asma yaprağı basmak tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada asma yaprağı yediğini görmek bolluk içinde yaşanacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada toplanmış asma yaprağı görmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments