Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş akarsu görmek

Rüyada kurumuş akarsu görmek

Rüyada kurumuş akarsu görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, işlerinin istediği gibi olacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş akarsu gördüyseniz:

  • Akşama doğru alacağınız önemli bir haber üzerine yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kurumuş akarsu görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, sevindirici haberler alınacağına yorulur.

Rüyada akarsuda yürümek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akarsu üzerinde köprü görmek iş sahibi olunacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada akarsu üzerinden geçmek güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde akarsu görmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada derin akarsu görmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akan akarsu görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine işarettir.

Rüyada büyük akarsu görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments