Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker yeğen görmek

Rüyada asker yeğen görmek

Rüyada asker yeğen görmek örnek insan olacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, mutluluktan havalara uçacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker yeğen gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyleri yapma veya elde etme konusunda size yardımcı olabilecek aktivitelerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada asker yeğen görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, kazancının yerine gelmesine alamet etmektedir.

Rüyada yeğenle kavga etmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeğenine sarılmak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeğen öldüğünü görmek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada yeğeni hasta görmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada doğmamış yeğenini görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine delalet eder.

Rüyada yeğeninin görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeğenle evlenmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments